5 OK, AMIÉRT A LÁTSZÓBETON IDEÁLIS VÁLASZTÁS A FÜRDŐSZOBÁJÁBA

1.Vízálló Egy minimalista, letisztult fürdőszoba álomképét nem kell megtörnünk egy nagy fehér zuhanytálcával, hiszen magát a zuhanyteret is kialakíthatjuk látszóbeton segítségével.

2. Könnyen tisztítható A látszóbetont alkalmazva egybefüggő, homogén, hézagmentes felületeket kapunk, melynek köszönhetően nincs szükség fugázásra, a felület könnyen tisztítható marad.

3. Penész és gombásodás álló Nincs fuga, nincsenek apró rések, amely kedvezne az egészségre jó hatással nem bíró penésznek és gombának.

4. Bontás nélkül újíthat fel vele Akár bontás nélkül varázsolhatók újjá a látszóbeton segítségével a padlók és a falak az Ön otthonában is, ahol a korábban kialakított felületre visszük fel az anyagot.

5. Széles színválasztékban érhető el Kattintson a „Színek” lehetőségre (PC-n jobb oldalt, mobil nézetben az oldal legalján) , hiszen közel 40 féle színből válaszhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt!

A MUNKA LÉPÉSEI MIKROCEMENT (LÁTSZÓBETON) ESETÉBEN

1. lépés: Előkészítés A felületnek tisztának, száraznak, por- és egyéb anyagtól, például festéktől, olajtól, zsírtól, ragasztótól vagy régi tömítőanyagtól mentesnek és simának kell lennie.

A megtisztított és előkészített felületre alapozót viszünk fel, amit kb. 6 órán át száradni hagyunk.
2. lépés: Első réteg mikrocement felvitele Az első réteget 6 órán át száradni hagyjuk.

3. lépés: Második réteg mikrocement felvitele Az első réteg száradását követően felvisszük a második réteg mikrocementet.

4. lépés: Csiszolás 24 óra száradás után a felületet szükség esetén csiszoljuk.

5. lépés: Védelem A felületet igénybevételtől függően egy vagy két rétegben lakkozzuk.

MUNKÁNK VÉGEREDMÉNYE
    ✅ rendkívül ellenálló,
    ✅ tartós és nagy teherbírású,
    ✅ egyedi igényeket kielégítő,
    ✅ további kezelést nem igénylő,
    ✅ természetben fellelhető formákat és mintákat visszaadó.

Győződjön meg mindezekről testközelből, tapintsa és nézze meg alkotásainkat bemutatótermünkben. Időpontegyeztetés érdekében hívja a következő mobilszámot: +36 70 336 5701 KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ITT.