Sokan kérdeztétek, hogyan indult a vállalkozásunk. Hétköznapi történet, a kertben szerettünk volna kis járdát és különböző felületeket készíteni és az interneten találkoztunk egy beton bélyegzős amerikai videóval.
Nagyon megtetszett a dolog, mert szerettünk volna fafelületeket is, de tisztában voltunk a fa állandó, évi karbantartásával, ennél a technológiánál viszont a beton és a lakk ellenáll az UV sugárzásnak.

Nagy kutatásba kezdtünk, hol lehet ehhez a technológiához hozzájutni, de akkor még csak amerikai forgalmazót találtunk. Gondoltam, mit veszíthetek, ha rendelek tőlük, maximum a kertfelújításba bele megy az ára.Amikor megérkeztek az anyagok és a nyomóminták, rögtön tudtam, hogy ez egy vállalkozás kezdete és már bújtam is az oldalt, hogy milyen mintákat rendeljünk!

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk a technológiában, 2021-ben Európa egyik legnagyobb forgalmazójának a francia Création Sud - nek lettünk a hazai képviselői. Közben belefogtunk a speciális vakolatokkal történő ugyanezen bélyegzős módszerrel készülő belső és külső falak készítésébe, amiben legalább annyi kreativitás van, mint a betonfelületek készítésében. Szintén ebben az évben lettünk forgalmazói a legjobb európai iskolának-gyártónak, a spanyol ESTECHA Group-nak.

Nagy öröm számunkra, hogy a munkáinkat a partnereinken kívül több amerikai oldal is folyamatosan megosztja, hiszen ez a beton és falbélyegzés őshazája. Az ország egész területéről kapunk felkéréseket, de mivel Szombathely közeli cég vagyunk, sajnos nem tudjuk kiszolgálni az igényeket. Ezért olyan kreatív, vállalkozó szellemű embereket keresünk, akik látnak a dologban fantáziát és a mai világban egy elfogadható induló tőkével létrehoznának maguknak egy vállalkozást. Segítjük őket szakmai tapasztalatokkal, workshopokkal, biztosítjuk az alapanyagok ellátását és szerszámok beszerzését a jövőben.